FAQ

 1. Worden de behandelingen vergoed?
  Ja, de behandelingen worden (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket van je ziektekostenverzekering. Kijk hiervoor de polisvoorwaarden na.
 2. Voor welke klachten is voetreflextherapie geschikt?
  Voor heel uiteenlopende klachten. Van een tenniselleboog tot menstruatieklachten, van hoesten tot slaapproblemen en van migraine tot kiespijn. En alles daar tussenin.
  Past het type behandeling bij je, dan kunnen veel klachten aangepakt worden.
 3. Werken de behandelingen alleen bij fysieke klachten?
  Nee, de behandelingen zijn juist ook zeer geschikt bij emotionele en geestelijke klachten. De massage werkt op een diep energetisch niveau waarbij er veel ruimte vrijkomt om emotionele/geestelijke blokkades op te heffen.
 4. Doet het drukken op punten pijn?
  Het drukken op bepaalde punten kan gevoelig zijn. Dat is altijd maar voor een kort moment. Verder heb ik een zachte manier van masseren zonder fysieke pijn.
 5. Voor welke mensen is voetreflextherapie geschikt?
  Wanneer je op zoek bent naar een behandeling die op de uitgangspunten van de natuurgeneeskunde gebaseerd is en je een flinke dosis ontspanning op een diep niveau kunt gebruiken. (Hoog)gevoelige mensen hebben vaak baat bij de behandelingen.
 6. Kunnen de behandelingen naast andere therapieën plaatsvinden?
  Ja, dat kan. In overleg bepalen we de frequentie van de behandelingen en stemmen af of dat past met andere therapieën.
 7. Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn klacht af te komen?
  Hier is geen concreet antwoord op te geven; dat is echt afhankelijk van de soort klacht en hoe lang je deze al hebt. In de regel is na een paar behandelingen al wel verandering merkbaar.
 8. “Ik heb al allerlei therapieën gehad, maar niets lijkt echt te helpen. Heeft het dan nog zin om voetreflextherapie te doen?”
  Het kan een hele zoektocht zijn om de juiste therapie te vinden voor jouw klacht. Doorzoeken helpt, er is altijd ergens een therapie die jou wel gaat helpen. Dat kan voetreflextherapie zijn.
 9. Heb ik een doorverwijzing van de huisarts nodig?
  Nee, die is niet nodig.

Call Now Button