Voetmassage

De massage wordt uitgevoerd op de voeten en eventueel onderbenen. De behandeling heeft z’n oorsprong in voetreflextherapie en chinese geneeskunde. De aanraking is effectief, helend en vol aandacht.
De massages zorgen ervoor dat de energie weer gaat stromen. Het lichaam kan dan op fysiek, emotioneel en energetisch niveau herstellen. Daarom leent deze energetische voetreflexmassage zich uitstekend voor de begeleiding van veranderingsprocessen. Door de stroming van de energie ontstaat de verandering als het ware vanzelf.
Naast de helende werking zijn de massages altijd ontspannend en stress-verlagend.

Wanneer is massage wat voor jou?

De voetmassage kan ingezet worden bij alle type fysieke klachten. Hierbij kun je denken aan: gebrek aan energie, burn-out, depressie, hoofdpijnen, darmklachten, slaapproblemen, menstruatie- of overgangsklachten, restless legs, duizeligheid en noem maar op.

Het is heel persoonlijk wanneer en om welke reden je massages wilt ontvangen. Soms is er een klacht en wil je daarvan af. De behandelingen kunnen erg ondersteunend zijn tijdens een moeilijkere fase in je leven. Denk aan rouw na overlijden van een dierbare, na een scheiding, ziekte of ontslag. De massages geven je dan nieuwe (veer)kracht, vertrouwen en inzichten.

De massages kunnen worden gecombineerd met therapie. We spreken dan uitgebreider over de achtergronden en factoren die van invloed zijn op het ontstaan en de ontwikkeling van je fysieke- e/o emotionele klacht.

Contact of afspraakFacebookButton        LinkedIn-knop     Instagram Button

Luister-werk | info@www.luister-werk.nl | 06-12719039

Call Now Button