Over mij

Ik ben Titia van der Werf en werk al jaren als (voetreflex)therapeut. Mijn affiniteit gaat uit naar de behandeling van problemen die ontstaan als mensen zich niet voelen zoals ze zich willen voelen. Het kan heel ingewikkeld zijn om zicht te krijgen op de vele facetten die een rol kunnen spelen. Daar help ik bij, zodat het leven weer geleefd kan worden .

Iedereen krijgt in het leven wat het beste past. Daar horen ook vaak grote persoonlijke, emotionele uitdagingen bij. Wanneer je deze stroom van het leven kunt toestaan en er mee om weet te gaan, is het leven een doorlopend leerproces. Ook voor mij :). Alles wat ik leer en bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling neem ik mee mijn praktijk in. Het maakt dat ik steeds beter kan luisteren wat er in de diepte leeft in iemand.

Ik vind dat ik fantastisch leuk werk heb! De combinatie van therapie geven en massages levert zoveel beweging op dat er van alles kan gebeuren in iemands leven. En beweging is altijd goed. Leven = stromen van energie.

Een 3-jarige hbo-opleiding tot voetreflextherapeut heb ik gevolgd bij Total Health. Evenals de opleiding Medische Basiskennis. Jaarlijks volg ik diverse na- en bijscholingen op het gebied van massage, therapeutische vaardigheden en healing.
Als voetreflextherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

FacebookButton          LinkedIn-knop     Instagram Button

Luister-werk | Titia@www.luister-werk.nl | 06-12719039

Call Now Button