Healing

Wat is healing?

Healing is een vorm van energiewerk. De healingmethode waarin ik geschoold ben is Vortexhealing®. Vortexhealing® werkt met Universele/Goddelijke energie en bewustzijn. Deze energie en bewustzijn kan ingezet worden om aan allerlei klachten of vraagstukken te werken.
De problemen die mensen ervaren in hun leven komen over het algemeen voort uit ervaringen die ze eerder opgedaan hebben in het leven. De (onbewuste) herinnering aan de gebeurtenissen kan het lichaam op allerlei niveau’s blokkeren en het ego zoekt naar mogelijkheden om de pijn niet te voelen en ontwikkelt daarom patronen en conditionering. Door het healen van de ervaringen kunnen alle gevoelens, gedachten en oude patronen die met oude ervaringen te maken hebben losgelaten worden. Je kunt meer en meer jezelf gaan worden.

Healing in de praktijk

In een voorgesprek bespreken we je vraag waar je graag aan wilt werken. Tijdens de sessie neem je op de massagetafel plaats en ligt daar in een comfortabele houding onder een dekentje. Je hoeft niets te doen en kan de healing in rust ontvangen. Ik zit aan het voeteneinde en werk in stilte, zachte muziek op de achtergrond. In sommige gevallen leg ik mijn handen op je voeten, maar vaak ook niet.
Na de healing is er nog ruimte voor uitwisseling.

Wanneer is healing geschikt?

Healing is zeer effectief wanneer er een gebrek aan energie in het lichaam is. Dat is nadrukkelijk het geval bij oververmoeidheid, stress, burn-out, na  een uitputtende ziekte of aandoening. Ook onder veel andere aandoeningen als depressie, problemen met het immuunsysteem en chronische klachten ligt vaak een energieprobleem waardoor het lichaam niet kan herstellen.

Verder werkt healing goed bij persoonlijke thema’s op emotioneel gebied of trauma’s, relatieproblemen en familiaire problemen.

Tarief

Voor een sessie van 1 uur is het tarief 60 euro.

Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd. Komt de afzegging minder dan 48 uur, dan wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Het is fijn als je geen parfum of andere geurtjes draagt bij de afspraak.

Call Now Button